Híreink

Tisztelt Szülők, kedves Tanulók!

A digitális munkarendhez igazodva a gyakorlatok is elindulnak távoktatás formájában március 30-tól. A szokásos információs csatornákon (pl. osztály e-mail) kapnak a tanulók tananyagokat, feladatokat. Ily módon a feladatokat teljesítőknek érvényes lesz a gyakorlata, a tanévet be tudjuk fejezni. A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat igényel. Az Ápolásigazgatásnál gyakorlatot töltők az SZTE CooSpace rendszerén keresztül teljesítik a feladatokat, nekik tehát szükséges belépniük a rendszerbe.

KZS Workshop elmarad

Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult válsághelyzetre való tekintettel a 2020. április 3.-ra tervezett KZS Workshop elmarad.
Megértésüket köszönjük!

Tájékoztató a koronavírus miatti rendkívüli helyzetről

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A koronavírus terjedését megakadályozandó a kormány veszélyhelyzetet hirdetett, és rendkívüli intézkedéseket hozott. Az iskolákat érinti, hogy hétfőtől a digitális munkarendre térünk át. Mit jelent ez az iskolai életben? Hétfőtől határozatlan ideig nem lehet bejárni az iskolába az elméleti órákra, és nem lehet gyakorlatra menni senkinek. Azért, hogy a tanévet be tudjuk fejezni, digitálisan küldjük át a tanulóknak a tananyagot és a feladatokat, sőt, a számonkérés is így történik. A kapcsolattartás hivatalos formája az E-Kréta, ezen keresztül fogunk kommunikálni a tanulókkal. A tanulók az osztályfőnökükkel tartsák a kapcsolatot. A honlapunkat is figyeljék, a fontos információk ide is felkerülnek. Tehát hétfőtől nem iskolai szünet kezdődik, hanem egy újfajta munka. A diákoknak tanulni kell otthon is! Az átállás persze nem lesz egyszerű, ehhez türelmet kérek mindenkitől! Ha volna olyan szülő, aki kiskorú gyermekének iskolai felügyeletet kérne, mert otthon nem maradhat, kérem telefonon jelezze nekem hétfőn reggel. Erre is keresünk megoldást, de nem ebben az iskolában.
Ebben a rendkívüli helyzetben mindenkitől felelősségteljes és higgadt hozzáállást kérek. A tanévet be fogjuk fejezni, a vizsgákat meg fogjuk tartani! Remélem, hogy az előrelátó intézkedéseknek és az együttműködő viselkedésünknek köszönhetően a járványveszély mihamarabb elmúlik, és az élet visszatérhet a normális kerékvágásba.

Horváth Levente Attila
igazgató

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Kollégák, Tanulók!

A 2020. március 16.-ától kezdődő rendkívüli oktatással kapcsolatos teendőkről a kormányrendelet megjelenését követően részletes tájékoztatást nyújtunk az iskola honlapján, előreláthatólag már holnap. A miniszterelnöki bejelentés szerint ettől a naptól fogva a tantermi oktatás szünetel, tehát a tanulóknak nem kell bejönnie az iskolába hétfőtől. A pedagógus kollégákat elektronikusan értesítjük a tennivalókról.
Kérjük, hogy a hiteles információkért erről a honlapról tájékozódjanak.

Horváth Attila
igazgató

Gyakornoki program pályakezdők támogatására - GINOP-5.2.4-16

Tájékoztató anyag a GINOP-5.2.4-16 - "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" programban való részvétel feltételeiről.

Oklevélosztó ünnepség (2015)

2015.06.27-én rendeztük meg sikeres szakmai vizsgát tett tanulóink oklevélosztó ünnepségét. Hagyományosan a Szegedi Vedres István Szolgáltatási Szakképző Iskola dísztermében tartottuk a rendezvényt.
Iskolánkból 10 osztály közel 270 tanulója vehetett át oklevelet. A végzett diákok között voltak ápolók, gyerekápolók, szociális gondozók és ápolók, gyógyszertári asszisztensek, fogászati asszisztensek és divat- és stílustervezők is.
A műsort igazán meghitté tették fellépőink.

Szín Nap 2015

Ezen a héten megrendezésre került a Szín Nap iskolánkban, ahol kilenc osztály vett részt összesen. Az osztályok által kihúzott színek színeibe öltöztek a diákok. Előzetes megbeszélések alapján a diákok tanárokat is bevonhattak a Szín napba ám a száz százalékot az aznapi osztálylétszám és az osztályfőnök jelentette.
A tanulók kérésére "szín kvízzel" méretettek meg az osztályok, hiszen a kilenc résztvevő osztályból nyolc teljesítette a feladatot száz százalékosan.
Végül a 11.b osztály nyerte meg a szín napot, de a győzelem mindenkié, hiszen sokan beöltöztek és izgatottan készültek erre a napra, amely önmagában is egy jó hangulatot teremtett a szürke, esős napra.

Országos Egészségügyi és Szociális Tudományos Diákkonferencia 2015

2015. április 16-17-én immár 18. alkalommal rendezték meg az Országos Egészségügyi és Szociális Tudományos Diákkonferenciát, melynek a gyulai Göndöcs Benedek Középiskola Szakiskola és Kollégium adott helyet.
A konferencián hagyományosan több témakörből lehetett választani és írni tudományos tartalmú pályaművet. A szigorú feltételeknek megfelelő, szakmai zsűri által értékelt legjobb dolgozatok íróit szokták meghívni a kétnapos rendezvényre, ahol prezentációval szemléltetve adhatja elő a versenyző dolgozatát.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Híreink csatornájára