Híreink

MARAD A DIGITÁLIS OKTATÁS

Tájékoztatom a tanulókat és a szülőket, hogy 2021. március 15-ig fennmarad a jelenleg is alkalmazott digitális munkarend. Emellett folytatjuk a kiscsoportos, felzárkóztató konzultációkat. Minden tervezett vizsgát megtartunk (osztályozó vizsgák, ágazati alapvizsgák) személyes jelenléttel az iskolánkban. A duális képzőhelyek a gyakorlatot saját helyzetüktől függően online formában vagy jelenléttel szervezik, erről a tanulók értesítést kapnak.

Minden jót, jó egészséget!

Horváth Levente Attila
igazgató

Átállás a digitális oktatásra

Kedves Diákok!

A COVID vírus okozta járványveszély megfékezése céljából a Parlament elfogadta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását. A Kormány elrendeli a digitális oktatásra való áttérést a középiskolákban. Holnaptól, azaz november 11-től egyelőre 30 napra áttérünk a digitális munkarendre. Nem kell iskolába jönni, a feladataitokat a Kréta rendszerén keresztül kapjátok meg. Ezen kívül még a CooSpace rendszerét használhatjátok tanáraitokkal közösen, mást nem. Mindkettőhöz van hozzáférésetek. Ha bármi problémátok merülne fel, forduljatok osztályfőnökötökhöz! Segítünk!

Étkezések lemondva

Tisztelt Szülők és Diákok!

A kialakult járványügyi helyzet illetve intézkedések miatt, Igazgató úrral egyeztetve, 2020.11.11. szerdától, az összes novemberi ebédrendelést lemondtuk! A november 17-18-ra tervezett ebédbefizetés elmarad! Természetesen a befizetett összegek nem vesznek el, azokat a következő ebéd befizetésnél jóváírjuk! Megértésüket köszönjük!

Kovács Gyula
gazdasági ügyintéző

Tájékoztató a nyári gyakorlatokról

A nyári gyakorlatokról szeretnénk általánosan tájékoztatást adni.
Az idei tanévben meg lesznek tartva a nyári összefüggő gyakorlatok!
A járványügyi helyzet miatt azonban nem teljesen hagyományos módon és időben történik a nyári gyakorlat letöltése.

Az év végi teljesítménymérésről

Május 25-én év végi teljesítménymérést tartottunk volna a 9., 10. és 11. évfolyamon tanuló diákjainknak és a 12.f osztálynak. A veszélyhelyzet és a digitális munkarendre történő átállás miatt ezt az időpontot töröljük. A 10. és 11. évfolyamon, valamint a 12.f osztályban a következő tanévre, szeptember végére halasztjuk, a 9. évfolyamé elmarad.

Horváth Levente Attila
igazgató

Gyakornoki program pályakezdők támogatására - GINOP-5.2.4-16

Tájékoztató anyag a GINOP-5.2.4-16 - "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" programban való részvétel feltételeiről.

Oklevélosztó ünnepség (2015)

2015.06.27-én rendeztük meg sikeres szakmai vizsgát tett tanulóink oklevélosztó ünnepségét. Hagyományosan a Szegedi Vedres István Szolgáltatási Szakképző Iskola dísztermében tartottuk a rendezvényt.
Iskolánkból 10 osztály közel 270 tanulója vehetett át oklevelet. A végzett diákok között voltak ápolók, gyerekápolók, szociális gondozók és ápolók, gyógyszertári asszisztensek, fogászati asszisztensek és divat- és stílustervezők is.
A műsort igazán meghitté tették fellépőink.

Szín Nap 2015

Ezen a héten megrendezésre került a Szín Nap iskolánkban, ahol kilenc osztály vett részt összesen. Az osztályok által kihúzott színek színeibe öltöztek a diákok. Előzetes megbeszélések alapján a diákok tanárokat is bevonhattak a Szín napba ám a száz százalékot az aznapi osztálylétszám és az osztályfőnök jelentette.
A tanulók kérésére "szín kvízzel" méretettek meg az osztályok, hiszen a kilenc résztvevő osztályból nyolc teljesítette a feladatot száz százalékosan.
Végül a 11.b osztály nyerte meg a szín napot, de a győzelem mindenkié, hiszen sokan beöltöztek és izgatottan készültek erre a napra, amely önmagában is egy jó hangulatot teremtett a szürke, esős napra.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Híreink csatornájára