Iskola

Technikumi képzés a 2021/2022-es tanévben

Továbbtanulási lehetőségek 8. osztályosok számára

Szegedi Tudományegyetem Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola

OM azonosító: 520088 / 001

MARAD A DIGITÁLIS OKTATÁS

Tájékoztatom a tanulókat és a szülőket, hogy 2021. március 15-ig fennmarad a jelenleg is alkalmazott digitális munkarend. Emellett folytatjuk a kiscsoportos, felzárkóztató konzultációkat. Minden tervezett vizsgát megtartunk (osztályozó vizsgák, ágazati alapvizsgák) személyes jelenléttel az iskolánkban. A duális képzőhelyek a gyakorlatot saját helyzetüktől függően online formában vagy jelenléttel szervezik, erről a tanulók értesítést kapnak.

Minden jót, jó egészséget!

Horváth Levente Attila
igazgató

Maszkban ébred

A PedSingers tanári együttes összes tagjától szeretettel az SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola dolgozóinak, tanárainak, diákjainak, a szülőknek, és mindenkinek, akinek most erre van szüksége.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Átállás a digitális oktatásra

Kedves Diákok!

A COVID vírus okozta járványveszély megfékezése céljából a Parlament elfogadta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását. A Kormány elrendeli a digitális oktatásra való áttérést a középiskolákban. Holnaptól, azaz november 11-től egyelőre 30 napra áttérünk a digitális munkarendre. Nem kell iskolába jönni, a feladataitokat a Kréta rendszerén keresztül kapjátok meg. Ezen kívül még a CooSpace rendszerét használhatjátok tanáraitokkal közösen, mást nem. Mindkettőhöz van hozzáférésetek. Ha bármi problémátok merülne fel, forduljatok osztályfőnökötökhöz! Segítünk!

Étkezések lemondva

Tisztelt Szülők és Diákok!

A kialakult járványügyi helyzet illetve intézkedések miatt, Igazgató úrral egyeztetve, 2020.11.11. szerdától, az összes novemberi ebédrendelést lemondtuk! A november 17-18-ra tervezett ebédbefizetés elmarad! Természetesen a befizetett összegek nem vesznek el, azokat a következő ebéd befizetésnél jóváírjuk! Megértésüket köszönjük!

Kovács Gyula
gazdasági ügyintéző

KZS Nyílt nap az Agórában

Iskolánk, a 2020/2021-es tanév első Nyílt napját a városi középiskolák számára meghirdetett Pályaválasztási Napokkal egybekötve tartja meg.
Időpontja:

  • 2020. október 9., péntek, 13.00-18.00-ig
  • 2020. október 10., szombat, 9.00-13.00-ig

Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra Szeged, Kálvária sgt. 23.

Rendhagyó év rendhagyó ballagása a KZs-ben

Tavasszal a vírushelyzet miatt végzős diákjainkat online virtuális ballagással köszöntöttük. Többségük kérésére pótoljuk az elmaradt rendezvényt, ahová az aktuális helyzet miatt lehetőség szerint a legszűkebb rokonsággal, barátokkal együtt várjuk az immár végzett-érett tanulókat!

Kedves Tanulók!

A 2020/2021-es tanévtől a felnőttképzési jogviszonyban lévő tanulóinknak részben tantermen kívüli, online elméleti oktatást és számonkérést, valamint havi 1-2 alkalommal szombatonként kötelező iskolai megjelenést igénylő szaktanári órákat (konzultációkat) fogunk szervezni.

A hétköznapi, szakmai gyakorlatokon való, kötelező, személyes megjelenést ezzel is kívánjuk segíteni.
A digitális munkarenddel csökkenteni szeretnénk a munkahelyi távolléti időt és ezáltal egy család-munkahelybarát oktatást kínálunk fel.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Iskola csatornájára