Iskola

Tisztelt Szülők, kedves Tanulók!

A digitális munkarendhez igazodva a gyakorlatok is elindulnak távoktatás formájában március 30-tól. A szokásos információs csatornákon (pl. osztály e-mail) kapnak a tanulók tananyagokat, feladatokat. Ily módon a feladatokat teljesítőknek érvényes lesz a gyakorlata, a tanévet be tudjuk fejezni. A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat igényel. Az Ápolásigazgatásnál gyakorlatot töltők az SZTE CooSpace rendszerén keresztül teljesítik a feladatokat, nekik tehát szükséges belépniük a rendszerbe.

KZS Workshop elmarad

Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult válsághelyzetre való tekintettel a 2020. április 3.-ra tervezett KZS Workshop elmarad.
Megértésüket köszönjük!

Információ menzásoknak

A mai napon 2020. március 16-án, hétfőn minden megrendelt étel kiszállításra kerül az intézménybe, ételhordóban el lehet vinni.
2020. március 17-től pedig, minden ebéd lemondásra került. Visszavonásig érvényes.

Tájékoztató a koronavírus miatti rendkívüli helyzetről

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A koronavírus terjedését megakadályozandó a kormány veszélyhelyzetet hirdetett, és rendkívüli intézkedéseket hozott. Az iskolákat érinti, hogy hétfőtől a digitális munkarendre térünk át. Mit jelent ez az iskolai életben? Hétfőtől határozatlan ideig nem lehet bejárni az iskolába az elméleti órákra, és nem lehet gyakorlatra menni senkinek. Azért, hogy a tanévet be tudjuk fejezni, digitálisan küldjük át a tanulóknak a tananyagot és a feladatokat, sőt, a számonkérés is így történik. A kapcsolattartás hivatalos formája az E-Kréta, ezen keresztül fogunk kommunikálni a tanulókkal. A tanulók az osztályfőnökükkel tartsák a kapcsolatot. A honlapunkat is figyeljék, a fontos információk ide is felkerülnek. Tehát hétfőtől nem iskolai szünet kezdődik, hanem egy újfajta munka. A diákoknak tanulni kell otthon is! Az átállás persze nem lesz egyszerű, ehhez türelmet kérek mindenkitől! Ha volna olyan szülő, aki kiskorú gyermekének iskolai felügyeletet kérne, mert otthon nem maradhat, kérem telefonon jelezze nekem hétfőn reggel. Erre is keresünk megoldást, de nem ebben az iskolában.
Ebben a rendkívüli helyzetben mindenkitől felelősségteljes és higgadt hozzáállást kérek. A tanévet be fogjuk fejezni, a vizsgákat meg fogjuk tartani! Remélem, hogy az előrelátó intézkedéseknek és az együttműködő viselkedésünknek köszönhetően a járványveszély mihamarabb elmúlik, és az élet visszatérhet a normális kerékvágásba.

Horváth Levente Attila
igazgató

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Kollégák, Tanulók!

A 2020. március 16.-ától kezdődő rendkívüli oktatással kapcsolatos teendőkről a kormányrendelet megjelenését követően részletes tájékoztatást nyújtunk az iskola honlapján, előreláthatólag már holnap. A miniszterelnöki bejelentés szerint ettől a naptól fogva a tantermi oktatás szünetel, tehát a tanulóknak nem kell bejönnie az iskolába hétfőtől. A pedagógus kollégákat elektronikusan értesítjük a tennivalókról.
Kérjük, hogy a hiteles információkért erről a honlapról tájékozódjanak.

Horváth Attila
igazgató

Érettségire felkészítő oktatás szakközépiskolát végzettek részére (2 éves)

Tájékoztató

az iskolarendszerű képzésben államilag elismert szakképesítést szerzett tanulók érettségire felkészítő két (2) éves szakközépiskolai oktatásáról (nappali tagozat)

8. osztályos tanulók ideiglenes felvételi rangsora 2020 (módosult)

A 0102 kódú tanulmányi terület ideiglenes felvételi rangsora 2020.03.17-én változott!

Letölthető a 2020/2021. tanévre iskolánkba felvételi jelentkezést benyújtó 8. osztályos tanulók ideiglenes felvételi rangsora. A felvételi rangsor tanulmányi területenként készült.

A rangsorban a tanulók oktatási azonosítójukkal szerepelnek, illetve ha valaki adott meg jeligét, akkor az is fel van tüntetve. A tanuló azonosító adata mellett feltüntettük a felvételi eljárásban elért összesített pontszámát is, amely alapján kialakult a rangsor.

"Nézz körül a KZs-ban!" - Nyílt nap: 2020.03.12. 10 óra

Nyílt napunkon szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, melyen tájékozatást adunk a 2020. szeptember 1-től tervezett, érettségi épülő, nappalis szakképzésekről.
A tájékoztatót követően lehetőség lesz bemutató órákon való részvételre.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Iskola csatornájára