Szakmák éjszakája 2018

Osztály-játék

Szeretnénk, ha az általános iskolások is aktívan bekapcsolódnának a Szakmák éjszakájába, így egy játékra invitálunk mindenkit! A játékban egyetlen feladat lesz, a nyeremény pedig egy igazán kellemes élmény. A játék részeként arra kérünk, hogy

1. játék: kirándulás

  1. vegyél részt a szakmák éjszakája valamelyik programján, ott az iskolában a regisztrációs ponton regisztráld magad, az iskoládat és az osztályodat is add meg
  2. kérd meg szüleidet és testvéreidet, hogy tegyenek ők is így: jöjjenek el a rendezvényeink egyikére és regisztrálják magukat, valamint mondják meg, melyik iskola melyik osztályát támogatják!

A játékon egy egynapos buszos osztálykirándulást nyerhettek Kecskemétre, melynek egyik programpontja a Mercedes gyár meglátogatása lesz. A buszt és a gyárlátogatást a Szegedi Szakképzési Centrum biztosítja!

JÁTÉKSZABÁLYOK

  • A játékban bármely általános iskolás diák részt vehet.
  • A diákok támogatókat gyűjthetnek, akik a diák osztályát támogatva írhatják alá a regisztrációs íveket, az aláírásokat az általános iskolás diákok és támogatóik köréből várjuk.
  • Egy aláíró csak egy regisztrációs íven szerepelhet, egyszer.

Eredményhirdetés várhatóan április 20-án lesz. A nyerteseket az iskolájukon keresztül értesítjük.
A nyeremény átvételére az osztályfőnök által, a Szegedi Szakképzési Centrumban lesz lehetőség.

2. játék: Facebook játék

Használd profilképeden vagy egy nyilvánosan látható fotón a szegedi Szakmák éjszakája effektjét és nyerj csoportos ParaPark belépőt! Ha feltetted a keretet, használd a #szakejszegedfoto hashtaget, valamint kommenteld a Szegedi Szakképzési Centrum oldalán a játék postja alá, hogy "játszom". A játékban bárki részt vehet!
A sorsolás 2018. április 12-én 18 órakor lesz. A nyereményt a nyertesek a Szakmák éjszakája megnyitó rendezvényén vehetik át, amelyre 2018. április 13-án 17 óra 30 perckor a Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Építőipari Szakgimnáziuma (Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.) dísztermében kerül sor!

szej_2018_plakat