Kedves Tanulók!

A 2020/2021-es tanévtől a felnőttképzési jogviszonyban lévő tanulóinknak részben tantermen kívüli, online elméleti oktatást és számonkérést, valamint havi 1-2 alkalommal szombatonként kötelező iskolai megjelenést igénylő szaktanári órákat (konzultációkat) fogunk szervezni.

A hétköznapi, szakmai gyakorlatokon való, kötelező, személyes megjelenést ezzel is kívánjuk segíteni.
A digitális munkarenddel csökkenteni szeretnénk a munkahelyi távolléti időt és ezáltal egy család-munkahelybarát oktatást kínálunk fel.

Az online, digitális oktatás feltételei a tanuló részéről:

  • számítógép és internetkapcsolat (az eddigi tapasztalatok alapján nem elegendő az okostelefon)
  • egyéni igénytől függően nyomtatási lehetőség
  • október 31-ig email-en keresztüli folyamatos kapcsolattartás a jelentkezéskor megadott email címen keresztül (Google csoportos levelező rendszert alakítottunk ki, küldtünk Önnek is email-ben egy meghívót, ha még nem tette meg, kérjük fogadja el a csoportba történő meghívást)
  • november 01-től CooSpace rendszerben történő online oktatás, számonkérés ( https://educs.szte.hu )

Természetesen lesznek pdf vagy papír alapú tankönyvek is, melyeket a szaktanárok javasolni fognak, de többségében, elektronikus felületen (CooSpace-en) kapják meg a tananyagot.

A szakmai gyakorlatokat lehet majd a legközelebbi, gyakorlati hely követelményeinek megfelelő intézetbe, esetleg saját munkahelyen tölteni. Az első félévben nem lesz iskolán kívüli szakmai gyakorlat, ezért a szakami gyakorlóhellyel kapcsolatos kéréseit októberben fogjuk meghallgatni.

Ha kérdése, kérése van írjon nekünk: http://www.kossuthzs-szeged.sulinet.hu/kapcsolat
A felnőttképzési szakra a beiratkozás augusztus 26.

Addig is kísérje figyelemmel iskolánk honlapját vagy jelentkezése után a megadott email címét.

Szeged, 2020. július 20.

Horváth Levente Attila
igazgató