Szeged Szakképzéséért díj (2017)

A Szegedi Szakképzési Centrum immáron 2. alkalommal osztotta ki a Szeged Szakképzéséért díjat. Ebben a tanévben Dr. Emődiné Dr. Tihanyi Katalin kolléganőnk kapta ezt a szakmai elismerést.
A doktornő 1979 -ben végzett a SZOTE Általános Orvosi Karán. Ezt követően fertőző betegek gyógyításával foglalkozott 9 éven át. A gyógyítás mellett részt vett az orvostanhallgatók, illetve óraadóként a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolában az ápolók képzésében. 1991-től teljes állásban tanítja a jövendő egészségügyi szakdolgozói nemzedéket.
Szaktanárként nem csak az elméleti ismeretek átadására törekszik, hanem az ember és betegszeretetet is igyekszik átadni a tanítványainak. Az ő munkássága bizonyítja, hogy az oktató közvetetten a betegeken úgy tud segíteni, hogy hivatásszeretetét átadja a tanulóknak a betegek legnagyobb örömére és megelégedésére. Embersége, szakmai felkészültsége, a szakképzésben végzett kimagasló munkája mindannyiunk számára példaértékű.
A SzSzC Vedres István Építőipari Szakgimnáziumban november 23-án rendezett díjátadón az iskola PedSingers kórusa is külön műsorral köszöntötte a díjazottakat.

Szeretettel gratulálunk az elismeréshez!

Képgaléria

Szeged Szakképzéséért díj - Dr. Emődiné Dr. Tihanyi Katalin