Egy igazi Ügy

A Honeybeast a Dalban

HoneybeastIgazi Ügyek manapság alig vannak, pedig fantasztikus érzés meggyőződésből kiállni valami/valaki mellett. Úgyhogy ezúton is köszönjük a Honeybeastnek az Ügyet. Február 16-án, vasárnap este lesz A Dal középdöntője, és A legnagyobb hős című dalnak szüksége lehet az sms-einkre. Húsz sms-t fogadnak egy számról, mindez alapdíjas. Tehát ennyit tehetünk az Ügyért. Fogjunk össze!
Kollégánk, Bencsik-Kovács Zoltán zenekarára nem azért érdemes szavazni, mert ő nálunk tanít, hanem azért is, mert a "lelkünkből szól ez a dal", és persze az összes többi is, amit A Dal közönségének még kevés alkalma volt megismerni. Szeretjük hallgatni, és ha szeretnénk tovább, még gyakrabban hallgatni, ha szeretnénk, hogy a zenekar bekerüljön a köztudatba, minél több lehetőséget kapjanak a fellépésre és az alkotásra, akkor most rajtunk a sor. Ha a zsűri nem juttatja tovább őket, szavazzunk mindannyian A legnagyobb hősre!
Volt egy vitám egy diákunkkal, aki nagy rajongó, de furcsának tartja ezt a hirtelen őrületet, amit azok csapnak most a banda körül, akik eddig sehol sem voltak. Bevallom, én se nagyon voltam sehol nyilvánosan, itthon hallgattuk - és fújtuk kívülről - a dalokat, koncertekre nem nagyon tudtunk járni. És az is lehet, hogy sokan még ennyire sincsenek képben, mert csak most ismerkednek ezzel az egésszel. Ettől még - remélem, első hallásra - beleszerethetnek. Nem nehéz :-). És most a régi és új rajongók, vagy csak a kedvelők, szimpatizánsok szavazataira egyaránt szükség van!
Volt kollégánk, Boldog Zoltán az Irodalmi Jelenben "a legirodalmibb Dalnak" nevezte a legnagyobb hőst. És ezzel én is egyetértek. Kevés az ilyen eredeti, szellemes, értékes dal, és kevés az ilyen élmény is manapság, amit kaphatunk. Szívből írták, és mi szívből szeretjük.
Mutassuk ezt meg!

Mikó Anna