Iskolapszichológiai bemutatkozás

Kerepes Leila vagyok, a Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolájának és a Vedres István Építőipari Szakgimnáziumának iskolapszichológusa 2017. április 15-étől. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán végeztem pszichológusként. Iskolapszichológusként várom diákok, szülők és tanárok megkeresését.

Az iskolapszichológus alapvető célja, hogy szaktudásával az iskola oktató-nevelő munkáját segítse, hatékonyságát növelje. Tevékenysége a diák - szülő - pedagógus hármasával való szoros együttműködésben valósul meg. Az iskolában működő pszichológiai ellátás előnye, hogy a szülők és a tanulók az iskolai szolgáltatás részeként vehetik igénybe.

További információkat talál az iskolapszichológusi munkáról a Dél-Alföldi Iskolapszichológiai Módszertani Központ honlapján: http://sites.google.com/site/dipszi01/Home

Hogyan érhet el?

Legegyszerűbben e-mailben a kerepes.leila@gmail.com e-mail címen, illetve személyesen, vagy telefonon (tel.: 62/550-486) hétfőn és szerdán 8:30-tól 15:30-ig, illetve pénteken 9-től 13 óráig.